Saturday, March 23, 2013

Parfumuri de vara recomandari

Parfumuri de vara recomandari. O sa pun aici top 5 parfumuri de vara 2013 pentru femei. O sa vedeti care sunt cele mai bine cotate parfumuri de vara recomandate de specialistii. Nu sunt ieftine, dar merita fiecare banut. O sa incep cu cel mai misto parfum pentru vara, si anume:

Gucci Flori parfum. Este un parfum perfect pentru vara. Are un amestec de esente florale si citrice. Apa de toaleta cuprinde urmatoarele esente : primare: mandarina si bujor; esenta de mijloc: osmanthus si trandafir si esenta de baza: santal, pathouli si piper roz. Se poate comanda de AICI. Pret incepand de la 150 RON.

Elizabeth Arden Pretty parfum. Un parfum superb de vara. Tot cu esente florale din cele mai deosebite. Daca doriti un parfum Pretty de la Elizabeth Arden, o puteti face aici. 100 ml de parfum costa 160 de Ron.
Estente de mandarina, floare de portocal, persica, iasomie, bujor, crin, mosc, ambra.


Nina Ricci Nina Fantasy parfum. Este un parfum ideal pentru vara, este o editie limita. Contine esenta de mandarina, para, flori de cires, trandafir, parfum de heliotrop, zahar brun. Din pacate, n-am gasit acest parfum in magazinele online din Romania.


Maison Martin Margiela Untitled. Foarte revigrant, Untitled de la Maison Martin Margiela este perfect pentru vara. Cu portocala, iasomie, galban, mosc si cedru. Nici pe asta nu l-am gasit in magazinele online din Romania, incercati la reprezentante.


Prada Infusion de Tubereuse parfum. Editie limitata, este un parfum propus de Prada pentru vara. Cu esenta de tuberoza, portocoala rosie.
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment